fbpx

Aliz Kosza

  Business Mentor

Cu o carieră profesională de 39 de ani, peste 25 de ani de experiență în top management și 6 ani de mentorat de business în antreprenoriate românești, Aliz Kosza este una dintre cele mai experimentate femei de business din România, care a condus companii de top, precum MOL România, Orkla Foods România sau Fabryo Corporation, contribuind la modelarea și inovarea altor companii din 18 industrii diferite. De-a lungul carierei în business, a contribuit – încă din anii ’90 – la formarea și dezvoltarea comerțului modern din România și a construit branduri puternice, care sunt și azi în topul mărcilor din industriile pe care le reprezintă: Poiana, Tomi, Wiesana, Bunica, Ardealul, MOL, Savana.

Din 2012, s-a retras din poziția de CEO și este business mentor și strateg, transferând experiențe și principii de business antreprenorilor și managerilor care doresc să își reinventeze afacerea prin leadership, transformare organizațională și prin implementarea corectă a strategiilor integrate.

Este un „constructor” (builder and developer). A lăsat în urmă organizaţii, branduri şi oameni; a format sute de lideri și manageri. A creat fundaţii pentru viitor, fundaţii pe care au construit strategic succesorii ei.

Aliz este creatoarea proiectelor dedicate antreprenorilor si managerilor – Inward Business Mentorship si Business Mentoring House (www.alizkosza.ro)