Constantin Aur

  Fondator & CEO, Academia Titi Aur

­Constantin Aur, cunoscut de toată lumea sub numele de Titi Aur, s-a născut pe 25 decembrie 1963, la Bârlad. Titi Aur și-a construit viața și cariera în jurul unei pasiuni extrem de puternice: automobilismul.

“Primele informații despre tehnicile de pilotaj le-am aprofundat în 1988, la Școala de pilotaj Jean Michel Fabre din Paris. Cunoștințele dobândite mi-au fost extrem de utile și am încercat să le aplic, dar să și îmbunătățesc tehnica de pilotaj, odată cu apariția noutăților tehnice (ex. transmisia activă) sau în urma experiențelor pe care le-am avut în timpul testelor, alături de Bruno Thiry, Manfred Stohl, Tommi Makinen și Petter Solberg.“

Din 2007 a înființat Școala de Conducere Defensivă și Pilotaj “Titi Aur”, pentru a îmbina pasiunea pentru automobilismul sportiv și lunga activitate în acest domeniu, cu plăcerea de a împărtăși și altora din tainele “artei de a conduce”. Apoi, în 2015, a pus bazele Academiei Titi Aur, cel mai important furnizor de servicii automobilistice din România, un mediu performant pentru a forma conducătorul auto, astfel încât să fie instruit pentru a circula în siguranță. Autodromul Academiei Titi Aur este cel mai mare din Europa de Est și se întinde pe 12.5 hectare, la doar 29 km de Centrul Bucureștiului, la ieșirea din Crevedia.

Titi Aur: “Prin această investiție de 12 milioane de euro, unică în România și Europa din punctul de vedere al dotărilor, la Academia Titi Aur îmbinăm perfect zonele de pregătire și specializare a conducătorilor auto cu activități de agrement, team building și entertainment cu specific auto.”